Clienți
fericiți

Telefoane
reparate

Tone de plastic
reciclat

Parteneri
fericiți

Fondat în 2012, GSM Company a fost primul brand 100% românesc dedicat serviciilor de reparații și recondiționare GSM premium, la scară națională. Prin atenția la detalii, prin utilizarea materialelor de calitate superioară, lucrând strict o listă de parteneri și furnizori atent selecționați, ne-am creat un renume puternic și stabil în piața de GSM, lucrările noastre impecabile fiind cartea de vizită a companiei.

Dispunând de un showroom modern și un service dotat pentru a satisface doar cele mai înalte  standarde, suntem constant prezenți în topul celor mai bine evaluate companii românești.

Pe lângă diviziile de service și vânzări, GSM Company a dezvoltat și o rețea de distribuire a pieselor de schimb, pentru a veni în ajutorul multor firme din industria de telecomunicații.


Nu în ultimul rând, prin website-ul nostru, ce include secțiunea de servicii online, pentru a facilita procedurile de reparație sau înlocuire, salvând astfel timpul clienților, precum și prin magazinul online, ne-am asigurat că putem livra servicii și produse, în concordanță cu transformarea digitală. Simplu, rapid și în siguranță.

Valorile companiei noastre reprezintă cine suntem și ce facem. Dedicați livrării de servicii și produse de cea mai bună calitate, suntem de asemenea printre pionierii brandurilor ce au adoptat un stil de business sustenabil. Ghidându-ne modul de a opera după aceste principii, așa cum o facem de peste 10 ani, vom rămâne întotdeauna un partener de încredere și un jucător esențial în piața de telecomunicații din România.

Am reunit câteva motive pentru care repararea unui telefon stricat este mai bună, atat pentru tine cat și pentru mediu!


Efectele schimbărilor climatice sunt peste tot în jurul nostru. Amintiți-le tuturor cunoscuților de acest lucru atunci când vorbiți cu ei.

De-a lungul timpului constatăm că de multe ori repararea unui telefon vechi este cea mai bună opțiune. Economisești bani și scazi amprenta de carbon asupra mediului.

DE CE CUMPĂRAREA UNUI SMARTPHONE NOU ARE UN IMPACT ASUPRA MEDIULUI NOSTRU?

Ecranele mai mari și dispozitivele mai subțiri nu sunt uneori tot ceea ce par a fi. Se pare că dispozitivele devin mai mici și sunt vândute ca fiind eficiente din punct de vedere energetic. Cert este că impactul asupra mediului este mai grav.

Din 2007, amprenta de carbon din producția TIC (Tehnologia Informației și Comunicațiilor) s-a triplat. În următorii 20 de ani, smartphone-urile vor avea cea mai mare amprentă de carbon din industria tehnologiei.

ro_RORO