Ecran crăpat sau spart? Carcasă zgâriată sau îndoită? Display cu pete, pixeli morți sau chiar deteriorat? Nici o problemă nu este prea dificilă pentru noi! Folosind cele mai noi tehnologii, piese de înaltă calitate, și acordând atenție fiecărui detaliu, orice telefon ce trece prin service-ul nostru va arăta ca nou.

Recondiționare display

Display-urile zgâriate, mătuite sau sparte devin o amintire, datorită serviciului de înlocuire, ce va readuce la viață fiecare ecran.

Recondiționare carcasă

Carcasa telefonului se poate deteriora în timp, datorită lipsei de protecție, căzăturilor sau utilizării dese. Prin metodele premium folosite, readucem fiecare telefon la starea inițială, fără să fie nevoie de schimbarea sa.

Înlocuire sticlă

Înlocuirea sticlei (față, spate sau ambele) este o operațiune pe care specialiștii noștri o execută la cele mai înalte standarde. Telefonul va arăta ca nou, într-un timp confortabil pentru tine.

Aplicare folie protectoare

Nu doar cu efect protector pentru ecran, ci și pentru ochii tăi, foliile GSM Company reprezintă una dintre cele mai utile și ieftine metode pentru a menține atât telefonul, cât și privirea, în condiții de maximă siguranță.

Recarosare telefon

Deși poate părea un proces solicitant și anevoios, experții noștri în recarosare sunt pregătiți să recondiționeze ți să reabiliteze chiar și cele mai deteriorate aparate mobile.

Înlocuire display

Unul dintre cele mai cerute servicii, și vârful de lance al ofertei noastre, înlocuirea display-ului reprezintă esența a ceea ce ne face unici pe piață, tehnicile și piesele utilizate fiind de cea mai înaltă calitate.

Înlocuire baterie

Telefonul se stinge după câteva ore de folosire, dar nu sunteți gata să renunțați la el? Nici o problemă, noi avem soluția. Înlocuirea unei baterii nu a fost niciodată mai facilă sau mai ieftină.

ro_RORO